JVS Motoren

Website motoren

Voor lokale seo moet u hier zijn!

1 min gelezen
lokale seo

lokale seoDe laatste tijd merk ik dat steeds meer ondernemers gebruik maken van onlinemarketingdiensten. Veel ondernemers durven dit risico nog niet te nemen maar hier komt verandering in. Er zijn namelijk ook marketingbureaus die niet zijn/haar beloftes waar kunnen maken. Hierdoor haken veel ondernemers af en dit vind ik zonde. Want lokale seo is super!

Zelf neem ik diensten af bij Regiopromotor. Een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Sinds 2014 neem ik op basis van no cure no pay seo af. Zodra ik in de top 10 sta betaal ik een x bedrag en zodra ik in de top 5 sta betaal ik meer en meer. Wat betreft de kosten zijn ze erg netjes. Dit terwijl ze veel werkzaamheden moeten verrichten om mij op de gewenste positie te krijgen!

Prettige werkwijze

Ik ontvang elke maand een overzicht met alle werkzaamheden. Ik ontvang verder een lijst met alle posities. Zo kan je precies zien of je voorruit bent gegaan of niet. Het bedrijf heeft hele korte lijntjes en bij vragen word ik altijd duidelijk en snel geholpen. Ik wil ondernemers daarom ook echt adviseren om lokale seo uit te besteden bij Regiopromotor. Voor meer info is het altijd mogelijk om contact met ze op te nemen.