JVS Motoren

Website motoren

Factoring bij Finqle

2 min gelezen
finqle

Factoring is een heel gedoe, deze taak besteed je dus liever uit aan anderen. Maar ja wat is nou het beste bedrijf voor deze klus? Het antwoord is simpel: Finqle natuurlijk! Het gebeurt nu super snel voor een scherpe prijs, doen dus!

Over Factoring

Al vele andere ondernemers worden voorzien van de debiteurenfinanciering van Finqle. Dat is natuurlijk niet voor niets want ze werken razend snel en zorgvuldig. Dit is hoe het werkt: Jouw bedrijf stuurt haar verkoopfacturen via het onlineplatform naar Finqle. Wanneer deze zijn aangekomen maakt Finqle er meteen werk van en koopt deze facturen. Binnen 24 uur krijg jij het geld overgemaakt en dan kan je weer lekker verder met de rest van de taken. Het is natuurlijk wel zo dat Finqle zelf ook geld moet verdienen. Om deze reden halen zij bepaalde bedrijfskosten af van het bedrag al voor dat het overgemaakt is. Dit is altijd van tevoren besproken en levert naderhand geen gedoe op. Laat de factoring vooral over aan dit goede bedrijf!

Factoring

Over Finqle

Finqle is een ontzettend goed bedrijf gevuld met enthousiaste medewerkers. Alle werknemers hebben ontzettend veel productkennis waardoor ze precies weten hoe ze moeten handelen. Ideaal dus voor als je vragen hebt over de diensten of als je wat advies nodig hebt. Zoals ik al eerder genoemd heb is de service van dit bedrijf supersnel. Dit is wat mij het meeste opvalt. Ze handelen snel en zorgvuldig waardoor de taak snel volbracht is op een zo goed mogelijke manier. Finqle vindt de communicatie met haar klanten erg belangrijk. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van mogelijke veranderingen, dit zorgt ervoor dat je niet op het einde voor vervelende verassingen staat. Alleen maar voordelen dus.

Wil je graag meer te weten komen over de aangeboden diensten of over het bedrijf zelf? Neem dan vooral een kijkje op de website of neem telefonisch contact op, succes.

Debiteur