JVS Motoren

Website motoren

Bescherm je gevel nu ook met kunststof gevelbekleding

1 min gelezen
Gevelbekleding

Na het jaren laten schilderen heb ik nu mijn houten gevelbekleding vervangen. Hierbij moet ik zeggen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Dit scheelt mij namelijk een hoop geld met het onderhoud. Dit is natuurlijk ook bij jou mogelijk, zeker wanneer die van jou nog van hout zijn. Zelf liet ik ze om de vier a vijf jaar schilderen om ze in een zo goed mogelijke staat te houden. Ze hebben ten slotte aardig wat te lijden onder de weersomstandigheden.

Kunststof

Gevelbekleding in meerdere kleuren

Bij mij begon er tekenen van houtrot te vertonen. Het leek me logisch om er zo snel mogelijk wat aan te doen. Aangezien ik er zelf weinig verstand van heb, besloot ik om een professional om hulp te vragen. Hierbij legde ik mijn situatie uit en vroeg wat ik het beste kon laten doen. Als antwoord kreeg ik de vraag of ik al eens naar kunststof had gekeken. Die zijn namelijk onderhoudsvriendelijker dan de houten variant.

Met behulp van Google ben ik opzoek gegaan naar kunststof gevelbekleding. Op die manier kwam ik bij Heering uit. Op hun website vind je veel informatie over de verschillen tussen het materiaal. Zelf was ik overtuigd, waardoor ik het hout heb laten vervangen.