JVS Motoren

Website motoren

Wat is er te doen tijdens een vakantie Noord Holland?

1 min gelezen
Vakantie Noord Holland

Sinds het afgelopen jaar gaan steeds meer Nederlanders in eigen land op vakantie. Helaas heeft dit te maken gehad met het vervelende coronavirus. Echter, doordat er erg veel mensen het leuk vonden, hebben zij ervoor gekozen om aankomend jaar wederom in eigen land te blijven. Echter, wat zijn nou eigenlijk de leukste plekken in Nederland? Volgens een aantal Nederlanders is een vakantie Noord Holland altijd leuk. Dit komt doordat je er kunt genieten van het strand, maar daarnaast is het ook mogelijk om naar de drukke steden in de provincie te gaan.

Een stedentrip naar Amsterdam

Voor veel Nederlanders is Amsterdam de leukste stad. Dit heeft te maken met de sfeer in de stad. Daarnaast vinden veel Nederlanders de verschillende mogelijkheden in de stad ook ontzettend leuk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om ontzettend luxe uiteten te gaan, maar daarnaast zijn er ook allerlei leuke kraampjes op straat. Wanneer je van plan bent om op vakantie te gaan in Noord Holland, is Amsterdam zeker een aanrader. 

Vakantie Noord Holland

Naar het strand

Naast dat het mogelijk is om naar de bruisende stad Amsterdam te gaan, kun je er ook nog voor kiezen om naar de Noordzee te gaan. Sinds een aantal jaar zijn er steeds meer verschillende strandtenten waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om een vakantie aan het strand te combineren met een aantal dagen in een drukke stad.