JVS Motoren

Website motoren

Vakantiepark De Leistert voor een leuke vakantie

2 min gelezen
De Leistert

Er zijn een hoop mensen die in de vakantieperiode naar het buitenland afreizen om optimaal te genieten van hun vakantie. Naast mensen die naar het buitenland reizen, zijn er ook een veel mensen die ervoor kiezen om binnen Nederland te blijven tijdens de vakantie. Dit kan net zo leuk of zelfs leuker zijn dan een vakantie in het buitenland. Een leuk vakantiepark om te bezoeken tijdens de vakantie, is vakantiepark De Leistert. Het park is voorzien van vele mogelijkheden waardoor het voor iedereen leuk is.

Dit kan je doen op het park

Om te beginnen is De Leistert een leuke camping voor kinderen. Er is een groot animatieteam werkzaam op het park. Zij organiseren allerlei leuke activiteiten voor kinderen, waardoor de ouders van de kinderen ook veel vrije tijd hebben. Daarnaast is er ook voor de ouders genoeg te doen. Het park is voorzien van een binnen en buitenzwembad met voldoende bedjes. Daarnaast is er ook een bubbelbad om heerlijk in te relaxen. Verder is er voor de kinderen een indoor speeljungle op het park. Naast alle genoemde gelegenheden, is het park tot slot voorzien van een bowlingbaan en verschillende horecagelegenheden. Kortom, er is voor iedereen wel iets te doen.

De Leistert

De locatie van De Leistert

Nu je weet wat je allemaal op het park kunt doen, is het ook handig om te weten waar het ligt en wat je in de omgeving kunt doen. Het park bevindt zich in Limburg. In Limburg zijn er een hoop mogelijkheden. zo kun je naar Designer outlet Roermond of GigaZOO of Toverland.