JVS Motoren

Website motoren

Meerwaarde creëren met een groene aanbesteding

2 min read

flask with clear water or fertilizer, liquid in glassware

Voor een groene aanbesteding kun je BTL inzetten. Zij kunnen je helpen op verschillende onderdelen van groene aanbesteding. Hierbij kun je denken aan natuurbouw, landschapsbouw en toekomstbestendige groeiplaatsen. Ook zijn zij er voor het inrichten van de stedelijke omgeving en beplantingsplannen. De expertise van BTL op het gebied van groene aanbesteding maakt hen ook zeer geschikt als het gaat om contract voor GWW en cultuurtechniek, management van vergunningen en UAV directie en contractbeheersing. Kortgezegd is BTL de expert als het gaat om groene aanbesteding. Sinds de oprichting in 1962 zijn zij gespecialiseerd in de groensector.

Schakel experts in voor je groenproject

BTL kan ondersteuning bieden in de realisatie van een groenproject, van ontwerp tot uitvoering. Hierbij wordt ook geholpen in de contract- en aanbestedingsvorm keuzes. Hoe dan ook staat de groene kwaliteit op de eerste plaats. Met een groene aanbesteding kun je waarde toevoegen aan je omgeving met groen. Dit vereist de juiste voorbereidingen en aandacht voor details in de vormgeving en technische uitwerking. BTL bespreekt met jou de voordelen en nadelen van bepaalde contracten en aanbestedingsvormen, zodat je de best passende oplossing kunt realiseren voor je groene aanbesteding.

Met oog op een groene toekomst

Voor het realiseren van een duurzame en groene buitenruimte heb je experts nodig, en die vind je hier. Met de kennis en ervaring die de organisatie heeft vergaard over de jaren, kunnen ze niet alleen passende adviezen geven, maar ook begeleiden in de uitvoering en toezicht houden. Ze willen op die manier garant staan voor de kwaliteit van jouw groene aanbesteding. De inrichting van het groen die BTL aanbiedt, richt zich op de toekomst. De beplantingsplannen zijn dan ook duurzaam, ontworpen om lang mee te gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met de levenscyclus van de groeiplaatsen.

Dit heb je misschien gemist