JVS Motoren

Website motoren

Hoe richt je je kantoor zo effectief mogelijk in?

2 min read

Wellicht heb je net een nieuw kantoor of wil je je oude kantoor een make-over geven, het is altijd goed om deze zo effectief mogelijk in te richten. Dit zorgt niet alleen voor een hoge productiviteit, het staat ook nog eens beter en gezelliger. Maar wat zijn nu precies punten waar je rekening mee moet houden bij het inrichten van je kantoor? Wij vertellen je er graag meer over! Lees dus snel verder.

Verlichting

Ten eerste is de verlichting in het kantoor erg belangrijk. Dit gaat om zowel natuurlijk licht als kunstmatig licht. Een kantoor moet daarom ook voldoende ramen hebben. Voldoende licht op de werkplek zorgt ervoor dat werknemers productiever zijn en het helpt een slaperig gevoel te voorkomen. Mocht het toch een beetje donker binnen zijn, ondanks dat het kantoor veel ramen heeft, kun je de ruimte extra verlichten met lampen.

Meubelen

Verder zijn de meubelen natuurlijk ook erg belangrijk. Deze moeten van goede kwaliteit zijn, zodat werknemers een goede werkhouding aan kunnen nemen. Dit kan met de kantoormeubelen van Voortman. Deze kun je afstellen, zodat iedereen een goede houding kan aannemen met zijn of haar lichaam. De voeten moeten plat op de grond staan en de rug moet recht zijn. Verder is het goed om een computerscherm zo af te stellen, dat je er recht naar kunt kijken zonder je nek te buigen.

Opstelling meubilair

In een kantoor is het belangrijk dat de meubelen in een goede opstelling staan. Dit wil zeggen dat bureaus niet vlak langs een looppad, wc of keuken staat. Natuurlijk hangt dit ook af van de grootte van je kantoor, maar probeer bepaalde werkhoeken te creëren waar werknemers zo min mogelijk gestoord kunnen worden. Weet je niet goed hoe je het kantoor moet inrichten? Schakel dan projectinrichting in.

Dit heb je misschien gemist