JVS Motoren

Website motoren

NLP opleiding

1 min gelezen

boekenstapel_kader-275-3Deze opleiding bovenop andere opleiding
Nu ik zelf bijna afgestudeerd ben, vind ik het zeer belangrijk om zeer goed voorbereid te zijn op de komende arbeidsmarkt. Ik mag dan wel bijna mijn studies afgerond hebben, toch is dit voor mij nog niet voldoende. Voor mij mag er nog wel een extra opleiding bij. Enerzijds is dit beter op de arbeidsmarkt, anderzijds is dit gewoon beter voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik voel me zelf gewoon beter wanneer ik dit kan beginnen en afwerken. Hierdoor weet ik gewoon dat ik beter in staat ben om te communiceren met anderen.

Een opleiding
Op dat moment vond ik het belangrijk er ook effectief naar op zoek te gaan. Hierdoor heb ik de zoekterm NLP opleiding opgezocht en zo kwam ik terecht op volgende website
www.iepdoc.nl. Hier kon ik al een eerste indruk opdoen aan de hand van de beschrijving of deze opleiding iets voor mij was of niet. Bovendien waren de medewerkers zeer vriendelijk en stonden ze ervoor open te antwoorden op al mijn vragen. Hierdoor heb ik besloten de opleiding te volgen. Ik ben net gestart met de opleiding, maar ik kan nu al zeggen dat ik het de moeite waard vind.