JVS Motoren

Website motoren

Wanneer pak jij de winterjas erbij?

2 min read
Ralph Lauren polo

Ben jij iemand die het snel koud heeft? Of ben jij een wandelend kacheltje? De meeste mensen in Nederland pakken al redelijk gauw de winterjas erbij. Een winterjas zoals canada goose is lekker warm en beschermt je vaak ook nog tegen de regen. Ideaal in een land zoals Nederland waar het behoorlijk vaak en veel regent. Ook schommelen de temperaturen in Nederland best wel wat. En het is vaker voor langere periodes koud, dan dat er echt hittegolven zijn. Is het vooral gewenning bij ons dat wij zo snel de winterjas pakken, of is het ook daadwerkelijk nodig? Laten we eens kijken.

Winterjas in de lente en herfst

Volgens mij zit er daadwerkelijk wel een verschil in het gebruik van een winterjas canada goose tijdens de lente en herfst. Tijdens de lente krijgen mensen meestal het gevoel dat het weer beter weer wordt. Ze denken dat de zon weer meer gaat schijnen en dat de regen weer een stuk minder wordt. Warmer weer, blauwe lucht, en geen regen. Dat is wat mensen gaat verwachten en op hopen. Dus komen ze in de stemming om vaker zonder jas naar buiten te gaan. In de herfst echter, is er voor de meeste mensen alleen maar achteruitgang in het weer. Ze zien het weer natter, donkerder, en kouder worden.

Maar winterjas in de zomer?

Laten we de zomer natuurlijk niet vergeten. Er zijn er genoeg die de winterjas zelfs tijdens de zomer nog genoeg dragen. Waarom zou iemand dit doen? Ookal is het zomer, het weer kan tijdens de zomer ook nogal onvoorspelbaar zijn. Koude harde wind, regen, bewolkt, etc. Het komt allemaal vaak genoeg voor in de zomer. Hiervoor zou je best de winterjas nog kunnen pakken. Die kunnen we dan goed gebruiken. Dus misschien is het wel helemaal niet nodig om een winterjas alleen in de winter te gebruiken. Een goede winterjas kun je het hele jaar door genoeg gebruiken.

Dit heb je misschien gemist