JVS Motoren

Website motoren

Nieuwe toevoeging aan jouw outfit

2 min read

Je kunt een goeie hoed vrouw dragen op de catwalk. Als model zijnde moet je vaak geheel gekleed zijn in de kledingstukken van jouw werkgever of opdrachtgever. Het ligt er dan natuurlijk aan of het mogelijk is om bij deze opdrachtgever in de buurt te komen. We zijn zelf niet bezig met modellenwerk, maar we kennen wel veel modellen die met dit soort dingen te maken hebben. Je hebt van ons dan ook een goed advies. Een hoed vrouw kun je wel dragen na het samenwerken met de werkgever. De werkgever kan je daarna even goed uitleggen of de hoed vrouw goed bij de outfit past of niet.

Hoed vrouw moet gedragen worden door model

Bij sommige werkgevers is het zelfs van uiterste belang dat de hoed vrouw wordt gedragen door jou. Je moet als model ook hier voor open staan. Het kan zijn dat jij zelf de hoed vrouw niet zo mooi vind. Dat betekent nog steeds dat je deze wel zelf zou moeten dragen. Alleen op die manier wordt het voor jou relevant om daar tijd en aandacht aan te besteden. Wij zien steeds meer bedrijven die zich willen inzetten en ons er graag bij willen helpen.

Gepast over de catwalk

De mogelijkheden voor het lopen op de catwalk zijn voor ons ook heel belangrijk. Zij kunnen namelijk zorgen voor genoeg werkzaamheden. Zij zien steeds meer mensen die met ons kunnen werken. Je hebt bij ons meer mensen die de hoed vrouw eerst afkeurde. Nu lopen veel mensen weg met de hoed vrouw. De nieuwe liefde van de werkgevers voor de hoed vrouw zorgt er dus voor dat modellen vaak verplicht met deze hoed vrouw het podium op moeten. Je kunt begrijpen dat niet elke model hier zin in heeft. Helaas hebben de modellen niet zoveel keus en moeten zij het hier toch meedoen.

Dit heb je misschien gemist