JVS Motoren

Website motoren

SEO Hengelo

2 min read

Lees hier over SEO Hengelo belangrijke telemarketing. SEO staat voor search engine optimization, het vindbaar maken van een site in de zoekmachines. Het is belangrijk dat de potentiële klant bij jouw shop uitkomt als hij of zij een product of dienst zoekt. Als een site goede SEO heeft dan is deze geoptimaliseerd in de zoekmachines, oftewel je staat hoog in Google. Het gevolg is meer sales en leads, maar enkel een goede SEO is niet voldoende om echt die site te hebben die verkoopt. Lees in deze tekst wat SEO Hengelo kan en doet, zodat jij die site hebt die je terug kan verdienen.

Bij Markant internet kijken ze naar het geheel

Bij SEO Hengelo kijken de specialisten naar het totaal. Het beste voorbeeld is hun eigen internetsite. Als je in een zoekmachine ‘Markant internet’ intypt dan maken zij gebruik van een meta title en meta discription. Net boven en onder het internetadres is ruimte voor een stukje tekst. Zo hebben zij boven de url ‘maximaal online rendement’ staan als title en ‘de specialisten van Markant internet zorgen voor; het positioneren en/of versterken van het imago van jouw bedrijf met behulp van een gedegen strategie en content marketing’ als meta discription. Te vaak wordt die ruimte niet gebruikt, en dat is in feite zonde.

Meta is de uitnodiging, daarna komt de inhoud; de site zelf

SEO Hengelo houdt niet op bij vindbaarheid. Tevens moet het meer inhoud hebben dan die pakkende meta. Meta is slechts een uitnodiging om daadwerkelijk naar de site te gaan, de consument moet het ook op de site vinden. Als de site overzichtelijk is, dan is de kans groot dat je een vaste klant krijgt, iemand die weer teruggaat naar je online shop. Het beste voorbeeld hierin is wederom de site van Markant internet zelf. De site heeft een duidelijke navigatie, het heeft bewegende beelden maar dit nooit achter tekst. Eenvoudig kun je via de site informatie inwinnen.

Dit heb je misschien gemist