JVS Motoren

Website motoren

Stappen tot bruidsfotografie Eindhoven

1 min gelezen
bruidsfotografie eindhoven

Als bruidsfotograaf heb je veel dingen nodig en veel dingen waar je aan moet denken op de dag van de bruiloft. 

Fotografische accessoires:

Als de fotograaf van Bruidsfotografie Eindhoven op de dag van de bruiloft aankomt en het koppel ontmoeten elkaar. Daarna gaat de fotograaf haar spullen klaarleggen en zorgt dat alles op orde is. Op de dag zelf heb je nodig:

  • Camera
  • Flitser
  • Reflectiescherm
  • Een statief
  • Acculader van je camera

Jouw speciale dag wil je natuurlijk tot in de details gepland hebben. En de bruidsfotograaf speelt daar een belangrijke rol in op de dag van de bruiloft. 

bruidsfotografie eindhoven

Afspraken van fotograaf tot koppel

Tijdens de eerste afspraak bespreken jullie eisen tot in detail. Het koppel geeft aan wat ze allemaal op de bruiloft. De bruidsfotograaf bereid zich goed voor voor zo’n gesprek dit doen ze doormiddel van een checklist te maken, met alle belangrijke dingen die besproken moeten worden. Het bruidspaar geeft nogmaals aan wat hun wensen zijn voor die dag, zodat de fotograaf alles kan noteren. Bespreek met elkaar wanneer de fotograaf aanwezig moet zijn, dit is belangrijk voor de planning. Als bruidsfotograaf zorg je dat je altijd op tijd aanwezig bent zodat je alles goed en rustig kan voorbereiden. Als je toevallig in Eindhoven woont, zoek dan naar Bruidsfotograaf Eindhoven.