Biologische rozijnen; natuurlijk, eerlijk en gezond

Wil je graag een lekkere gezonde snack toevoegen aan je dieet, dan kunnen biologische rozijnen eigenlijk niet onderbreken. Deze gedroogde druiven zitten boordevol smaak en bevatten een groot aantal vezels, mineralen en vitaminen. Kies je voor de biologische variant, dan weet je zeker dat er geen chemicaliën zijn toegevoegd aan de grond en dat er geen andere chemische middelen zijn gebruikt tijdens het groeiproces. Biologische rozijnen zijn een gezond tussendoortje, zowel voor volwassenen en kinderen en staan bekend om hun zachte en zoete smaak.

De voedingswaarde

Tijdens het drogen van de rozijnen gaat de vitamine C waar druiven zo rijk aan zijn helaas verloren. Echter, de rozijnen die overblijven zitten boordevol vezels die je kunnen helpen je voedsel beter te verteren en je darmen stimuleren. Ook zijn er nog voldoende andere vitaminen overgebleven die je lichaam ondersteunen vrije radicalen af te vechten en je lichaamscellen te herstellen. De mineralen in druiven stimuleren je spijsvertering ook en zorgen ervoor dat alle voedingsstoffen uit je eten optimaal worden opgenomen door je lichaam. Eet je druiven zo, of voeg ze toe aan een notenmix, aan je yoghurt ’s ochtends of aan je muesli, en je hebt niet alleen een lekkere snack te pakken, maar je helpt je lichaam ook optimaal te kunnen functioneren.